Over Boldwave

Over ons

OVER

Onze motivatie

Gemotiveerd door de magie van marketing en vanuit passie voor de maritieme & logistieke sector is Boldwave in mei 2020 gestart door Wietse Bruinsma. Ik geloof dat we ons in een fase van exponentiële verandering bevinden, waarin digitalisering en innovatie zorgen voor interessante veranderingen. De onlinewereld verandert sneller dan ooit, maar veel bedrijven doen hier veel te weinig mee. Ik geloof dat elk bedrijf een inspirerend verhaal heeft om te vertellen, Boldwave helpt dit zichtbaar te maken. 

Wat we doen

Let’s create waves!

Als strategisch marketingbureau willen we organisaties en doelgroepen dichter bij elkaar brengen. Al in een vroeg stadium betrekken wij bijvoorbeeld actief jouw eindgebruiker bij het proces. Met onze frisse jonge blik nemen wij een duik in jouw bedrijf. Wat is goed? En wat kan er beter. Welke expertise moet de klant op het netvlies hebben als hij denkt aan jouw organisatie? Wij zijn een totaalregisseur die jouw bedrijf in brede zin kan versterken.
 
Onze kracht zit in een geïntegreerde aanpak. Samen met een team van experts op gebied van online vindbaarheid, video, development en communicatie, bouwen we inspirerende websites, werken we nieuwe strategieën uit en verzinnen we doortastende campagnes. De ijzersterke combinatie van marketingkennis en zelf uitvoeren van grafisch werk zorgt ervoor dat alles klopt. Zo realiseren we campagnes met impact! Let’s create waves! Dat is ons motto, we zijn voortdurend nieuwsgierig naar vernieuwingen en innovaties in de wereld van (online) marketing en werken inmiddels al voor opdrachtgevers uit verschillende markten.
Wietse Bruinsma

Het verbinden van organisaties met hun klanten, dat is mijn missie

Na het afronden van mijn studie commerciële economie aan de Hogeschool Rotterdam heb ik Boldwave opgericht waar ik bedrijven adviseer en begeleid met marketing communicatie en strategie.

Meer weten? Kom in contact.

Wietse Bruinsma

Oprichter

Lorem ipsum dolor sit amet, ei nam possim melius nostrum consequuntur, cum porro elitr dicant te, exerci vulputate.
Contact Boldwave
Voor wie we werken

find out more

What we can do for your business

Lorem ipsum dolor sit amet, eu adipisicing.

Et ullum iisque conclusionemque eam, mel ad erat cum accumsan noluisse, nostrum accumsan movet salutandi. Fugit expetenda interesset no, probo eloquentiam mei eu. Sea id malorum dolor.

Talk to our Team.

Top
Klaar voor vernieuwing?
Laat
je inspireren.
Vraag ons alles over digital, branding, storytelling en strategie

Telefonisch contact
+ 31 6 13 03 32 86

ALGEMENE VRAGEN
Wietse@boldwave.nl

SOCIAL MEDIA