Communicatie strategie

Capabilities

COMMUNICATIE

Storytelling bestaat al sinds het begin der tijden, van grotschilderingen in de oudheid tot de boeken van Shakespeare. Nu zijn het ook de digitale verhalen die het publiek steeds meer aanspreken. Verhalen vertellen blijft altijd, ook in het digitale tijdperk van 2020. Maar hoe maken we gebruik van design en digitale technologie om verhalen te vertellen die de moeite waard zijn om naar te luisteren? Hoe gebruiken we digitaal ontwerp om diensten te vermarkten en hoe maken we deze essentieel voor klanten?

Ontdek de mogelijkheden

We vertellen jouw verhaal

a
Boodschap

Een passende boodschap die het bedrijfsimago versterkt en zorgt voor meer loyaliteit. De kern hiervan komt terug in alle vervolgactiviteiten en zo ontstaat er synergie.

a
Content creatie

Content is de bepalende factor in onderscheidend vermogen tussen een goed merk en een geweldig merk. Blijf relevant, en zorg dat mensen graag terug komen.

a
Grafisch vormgeving

Een uitblinkende vormgeving werkt mee aan de branding en bedrijfsidentiteit. De juiste kleuren, lettertypen en moderne uitstraling brengen je merk tot leven!

a
Social media strategie

Social media zorgt voor direct contact met grote aantallen mensen. interactie en betrokkenheid.

Contact Boldwave
Laat je adviseren

Benieuwd wat Boldwave voor jou kan beteken? Kom in contact.

‘Blijf opvallen met een doordachte commmunicatie strategie’

Mensen ontdekken bedrijven en formuleren meningen via verschillende kanalen, zowel offline als online. Maar welke contactpunten zijn er? En in hoeverre beïnvloeden deze de denkprocessen van onze klant? Met een geïntegreerde communicatiestrategie worden alle details meegenomen en ontstaat er een verbluffend effect waarmee jouw bedrijf nét anders is dan de rest.

 

DIGITALE COMMUNICATIE

Digitaal is hét kanaal voor 80% van de moderne communicatie. Het grote voordeel is dat de boodschap aangepast kan worden op basis van data en de ontvanger. Hierdoor krijgt je boodschap een persoonlijke touch en worden ontvangers beter aangesproken.

Digital communication

Want to write a new story?


  Top
  Klaar voor vernieuwing?
  Laat
  je inspireren.
  Vraag ons alles over digital, branding, storytelling en strategie

  Telefonisch contact
  + 31 6 13 03 32 86

  ALGEMENE VRAGEN
  Wietse@boldwave.nl

  SOCIAL MEDIA